Actors Studio

Onze professionele opleiding

Korte Acteeropleidng
Professionele opleiding

Onze 'Actorsstudio' is een initiatief van RJBSTUDIO waarmee we, als onafhankelijk acteer-instituut, een verdere professionalisering willen voor beginnende acteurs.
De Actorsstudio is een praktijkgerichte opleiding gericht op mensen die professioneel willen acteren en om in korte tijd te worden voorbereid op het werken als acteur.
Onze Actorsstudio kenmerkt zich door een professionele aanpak, waarin uitdaging, ondersteuning en aandacht voor ieders persoonlijke ontwikkeling de kernwoorden zijn.
Met onze korte acteeropleiding begeleiden we je stapje voor stapje naar het bereiken van jouw doel.
Onze stelregel is: Acteren kun je leren.
Met dit in het achterhoofd zullen wij in onze aanpak de acteur centraal stellen en zijn/haar persoonlijke ontwikkeling combineren met het methodisch leren van het prachtige acteervak.

De Actorsstudio is voor iedereen toegankelijk die al enige acteer- en camera-ervaring heeft.
Mensen zonder ervaring raden wij aan om eerst ons basistraject (Acteren 1, Acteren 2, en Acteren 3) te volgen.

In onze aanpak zijn wij geïnspireerd door de meest invloedrijke acteermethodes van deze tijd zoals bijvoorbeeld; Lee Strasberg (The Method), Sanford Meisner (Meisner Techniek), Konstantin Stanislavsky, Stella Adler en anderen.
Samen met onze eigen jarenlange internationale ervaringen én de eisen van de hedendaagse acteerpraktijk, heeft dit geleid tot een speciale korte opleiding van drie maanden; onze Actorsstudio.
Onze Actorsstudio wordt dit jaar twee keer gegeven, verspreid over zes weekenden per keer. Je hebt dus beperkte kans om hieraan te kunnen deelnemen.
Meer informatie staat op www.actorsstudio.nl

De Actorsstudio is een speciaal traject dat wij in 2016 slechts tweemaal aanbieden. Je kunt je nu dus nog opgeven voor de Actorsstudio in het najaar:

24 & 25 september,
01 & 02 oktober,
22 & 23 oktober,
29 & 30 oktober,
19 & 20 november,
26 & 27 november


Acting Quote

“One of the things about acting is it allows you to live other people's lives without having to pay the price. "

Robert De Niro
Actor - Academy Award winner
Joost Buitenweg
Optimale ontwikkeling
"Ik vind het erg belangrijk dat er een onafhankelijk punt is waar ruimte is voor ieders persoonlijke talent en persoonlijke ontwikkeling.
Een plaats waar je niet het idee moet hebben auditie te doen, maar kan werken aan je leerpunten. Wanneer je namelijk het idee hebt auditie te moeten doen, ga je enkel laten zien wat je al kent. Het gevolg is dat je ontwikkeling stagneert.
Ik vind juist dat een cursus er voor is om nieuwe acteertalenten van jezelf te ontdekken en ontwikkelen.
Ik ben daarom van mening dat een onafhankelijk acteer-instituut de beste manier is om jezelf optimaal te ontwikkelen
"